VOIGT Przedsiębiorstwem Fair Play 2012

7 grudnia 2012 roku w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie odbyła się Wielka Gala Przedsiębiorstw i Gmin Fair Play. Certyfikat "Przedsiębiorstwo Fair Play” Firmie VOIGT odebrała, w imieniu Zarządu Pani Beata Korycka, Dyrektor Regionalny.

Perła QI 2012 dla VOIGT

28 września w hotelu IBB Andersia w Poznaniu odbyła się uroczysta Gala Ogólnopolskiego Programu NAJWYŻSZA JAKOŚĆ Quality International. W jej trakcie Firma VOIGT, jako trzykrotny laureat Programu w kategorii Produkt, została uhonorowana wyróżnieniem specjalnym - Perłą QI 2012.

VOIGT uczestnikiem X edycji Food Business 2012

W dniu 27 września w hotelu Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre odbyła się X edycja Food Business. Konferencja zgromadziła ponad 200 uczestników.

VOIGT partnerem technologicznym III CLEANERIADY 2012

W dniu 21 września odbyła się kolejna, trzecia Cleaneriada, organizowana przez redakcję kwartalnika „Firma Sprzątająca”. Tematem przewodnim spotkania było wykorzystanie nowych technologii w utrzymaniu czystości pomieszczeń i powierzchni płaskich.

VOIGT uczestniczył w targach Riga Food, Łotwa

W dniach od 5 do 8 września odbyły się w Rydze (na Łotwie) targi Riga Food 2012. Jest to największa impreza branży spożywczej w tej części Europy. Na targach przedstawiane były nowości i trendy panujące w produkcji żywności.

Strona:12345678910111213141516

GASTRO-GRILL VC 643

GASTRO-GRILL VC 643

Profesjonalny i wysoce skoncentrowany środek o bardzo silnym działaniu do usuwania tłustych, spieczonych zabrudzeń z różnego rodzaju powierzchni i przedmiotów odpornych na działanie alkaliów.

 

Idealnie rozpuszcza i usuwa nawet najbardziej zapieczone resztki potraw. Szczególnie skutecznie czyści grille, piekarniki, rożna, ruszta oraz płyty grzewcze kuchenek gazowych, patelnie, komory wędzarnicze itp. Nie niszczy powierzchni emaliowanych. Może być stosowany w technologii „aktywnej piany”. Zaleca się rozcieńczyć koncentrat w stosunku od 1:3 do 1:20 (150÷1000 ml środka na 3 l wody).


więcej
Dotacje na inowacjeSlaskie.