VOIGT na targach Expo Sweet 2013
Firma VOIGT już po raz drugi wystawi się na targach Expo Sweet, największej tego typu imprezie organizowanej w Polsce dla branży cukierniczej i lodziarskiej. VOIGT zaprezentuje pełną ofertę profesjonalnych preparatów z linii gastroline.
VI Gazela Biznesu dla VOIGT
Firma VOIGT już po raz szósty w historii, a po raz trzeci z rzędu znalazła się w prestiżowym rankingu Gazel Biznesu publikowanym corocznie przez Puls Biznesu.
By żyło się czyściej - wywiad z Panią Prezes Ludmiłą Jamą-Voigt
W styczniowym wydaniu kwartalnika VIP ukazał się wywiad z Ludmiłą Jamą-VOIGT pt: "By żyło się czyściej".
VOIGT Przedsiębiorstwem Fair Play 2012
7 grudnia 2012 roku w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie odbyła się Wielka Gala Przedsiębiorstw i Gmin Fair Play. Certyfikat "Przedsiębiorstwo Fair Play” Firmie VOIGT odebrała, w imieniu Zarządu Pani Beata Korycka, Dyrektor Regionalny.
Perła QI 2012 dla VOIGT
28 września w hotelu IBB Andersia w Poznaniu odbyła się uroczysta Gala Ogólnopolskiego Programu NAJWYŻSZA JAKOŚĆ Quality International. W jej trakcie Firma VOIGT, jako trzykrotny laureat Programu w kategorii Produkt, została uhonorowana wyróżnieniem specjalnym - Perłą QI 2012.
VOIGT uczestnikiem X edycji Food Business 2012
W dniu 27 września w hotelu Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre odbyła się X edycja Food Business. Konferencja zgromadziła ponad 200 uczestników.
VOIGT partnerem technologicznym III CLEANERIADY 2012
W dniu 21 września odbyła się kolejna, trzecia Cleaneriada, organizowana przez redakcję kwartalnika „Firma Sprzątająca”. Tematem przewodnim spotkania było wykorzystanie nowych technologii w utrzymaniu czystości pomieszczeń i powierzchni płaskich.
GASTRO-SEPT VC 620
Preparat dezynfekcyjno-myjący na bazie czwartorzędowych związków amoniowych o działaniu bakteriobójczym, grzybobójczym i wirusobójczym, w tym wirusa ebola.
Przeznaczony do powierzchni, instalacji, maszyn i urządzeń mających kontakt z żywnością. Zalecany do stosowania w przetwórstwie mleczarskim, owocowo-warzywnym, mięsnym, rybnym i piwowarskim, zakładach gastronomicznych i kuchniach. W stężeniach użytkowych nie posiada zapachu, nie wpływa ujemnie na dezynfekowane powierzchnie, nie powoduje korozji, nie niszczy powierzchni lakierowanych. Zalecane rozcieńczenie: 4÷6% (400÷600 ml środka na 10 l wody).
więcej