Środki dezynfekcyjne VOIGT skuteczne przeciw EBOLA

Obserwując wydarzenia związane z zagrożeniem pandemią wirusem EBOLA i w związku z możliwością rozprzestrzenienia się tego niebezpiecznego wirusa w Europie, a także w Polsce zleciliśmy badanie skuteczności środków dezynfekcyjnych VOIGT przeciw temu wirusowi.

VOIGT Partnerem Technologicznym Cleaneriady

Tematem wiodącym  Cleaneriady, która odbyła się w dniu 16  maja  w Krakowie, były innowacyjne technologie w utrzymaniu czystości.

GASTRO-PUR VC 642 wyróżniony w konkursie Najlepszy Produkt Targów EuroGastro 2014

Produkt do usuwania tłustych plam i olejowych zabrudzeń GASTRO-PUR  VC 642 został wyróżniony w kategorii „Chemia dla gastronomii” w konkursie Najlepszy Produkt Targów EuroGastro 2014. Nagroda została wręczona podczas uroczystej Gali Wystawców.

VOIGT ze złotym certyfikatem Solidna Firma

Złoty certyfikat przyznawany jest firmom, które po raz piąty, przeszły pomyślnie proces oceny swojej rzetelności i uczciwości biznesowej w kontaktach z partnerami handlowymi.

VOIGT Partnerem Technologicznym Warsztatów Managera

Tematem wiodącym  Cleaneriady, która odbyła się w dniach 6 – 7 marca  w Zaździerzu koło Płocka, były technologie doczyszczania i bieżącej pielęgnacji  posadzek betonowych i gresowych.

Strona:123456789101112131415

GASTRO-SOFT CL VC 691 CL

 

Skoncentrowany środek chlorowy do maszynowego mycia naczyń we wszelkiego rodzaju zmywarkach gastronomicznych.

 

Preparat posiada bardzo dobre właściwości myjące nawet zaschniętych resztek żywności i napojów oraz bardzo tłustych naczyń. Preparat odznacza się wysoką skutecznością nawet przy twardej wodzie oraz trudno zmywalnych zabrudzeniach (osady po herbacie, ślady szminki). Posiada właściwości wybielające. Zalecany do tak zwanej białej porcelany. Produkt niepieniący się. Zaleca się dozować od 1 do 2 ml płynu na litr wody w zależności od twardości i ciśnienia wody. Dla wody o twardości powyżej 5°dH dozowanie powinno być dostosowane przez wykwalifikowany serwis.


więcej
Dotacje na inowacjeSlaskie.