Dwa produkty VOIGT nominowane do nagrody ISSA 2013 Innovation Award

Preparat teflonowy HD FLOOR PROTECT VC 370 oraz superkoncentrat FAT REMOVER VC 942 zostały nominowane na targach ISSA/INTERCLEAN Las Vegas 2013 do nagrody Innovation Award Program - najbardziej prestiżowego wyróżnienia  amerykańskiej branży utrzymania czystości.

VOIGT partnerem technologicznym V CLEANERIADY

W dniu 17 maja odbyła się w Piasecznie kolejna, piąta Cleaneriada, organizowana przez redakcję kwartalnika „Firma Sprzątająca”. Tematem przewodnim spotkania było „Utrzymanie czystości w obiektach służby zdrowia”.

Dziękujemy za odwiedzenie naszego stoiska na ISSA/Interclean 2013

Za nami kolejna edycja Międzynarodowych Targów Czystości  ISSA/Interclean. W tym roku tematem przewodnim naszej ekspozycji było hasło „feel the innovation”. Jesteśmy przekonani, że wszyscy odwiedzający poczuli siłę innowacji marki VOIGT.

VOIGT po raz czwarty z tytułem Solidna Firma

Firma Voigt już po raz czwarty, przeszła pomyślnie proces oceny swojej rzetelności i uczciwości biznesowej w kontaktach z partnerami handlowymi.

Strona:123456789101112131415

GASTRO-PUR PF VC 642 PF

NOWOŚĆ

GASTRO-PUR PF   VC 642 PF

Skoncentrowany preparat do usuwania wszelkich tłustych i olejowych zabrudzeń. Produkt nie zawiera fosforanów. Dzięki unikalnej formule skutecznie usuwa nawet najtrwalsze zabrudzenia z podłóg, ścian, sprzętu, maszyn, wyposażenia, ciągów produkcyjnych okapów kuchennych, blatów i ścian. 

 

Idealnie sprawdza się w zakładach przemysłu spożywczego, kuchniach i w cateringu. SPOSÓB UŻYCIA W zależności od stopnia zabrudzenia mytych powierzchni zaleca się stosować roztwór od 0,5 do 5% (50-500 ml środka na 10 l wody). Elementy mocno zabrudzone czyścić środkiem rozcieńczonym w stosunku od 5 do 50% (0,5-10 l środka na 10 l wody). Przeznaczony głównie do mycia ręcznego. Do mycia maszynowego stosować stężenie do 3% (do 300 ml na 10 l wody). Powierzchnie mające kontakt z żywnością po umyciu obficie spłukać wodą zdatną do picia.


więcej
Dotacje na inowacje