Archiwum newslettera

 

numer newslettera tytuł newslettera Pobieranie
 01/08/2015
   #RozszerzonaRzeczywistośćVoigt  pobierz
 02/09/2015    #KodKolorystyczny  pobierz
 03/10/2015    #Antypoślizgowość  pobierz
 04/11/2015    #AntystatycznośćESD  pobierz
 05/12/2015    #CLPfree  pobierz
 02/02/2016    #DoczyszczaniePobudowlane  pobierz
 03/2016    #Nowość - Aromat Fruit Gel VC 129  pobierz
 04/2016    #UtrzymanieCzystościStrefOkołobasenowych  pobierz
 05/2016    #NeutralizacjaOdorów  pobierz
 07/2016    #NowaLiniaDetaliczna pobierz
 08/2016    #WsparcieSprzedaży pobierz
 09/2016    #DezynfekcjaHoReCa pobierz
 10/2016    #ZapachCynamonowy pobierz
 01/2017    #Dezynfekcja N VC 550 N pobierz
 02/2017    #gastro_acid spray_vc_630_R pobierz
 03/2017    #25LAT_VOIGT pobierz
 04/2017    #zaproszenie_Targi_Czystości pobierz
 05/2017    #już_w_sprzedaży_ Gastro_Acid_Spray_vc_630_R pobierz
 06/2017    #gastro_grill_spray VC 643 R pobierz
 07/2017    #Płyn_Uniwersalny_VOIGER_PROFESSIONAL pobierz
 08/2017    #must_have_gastronomii pobierz
 09/2017    #nowy_volumen_korzysci pobierz

GASTRO-FOAM VC 641

GASTRO-FOAM VC 641

Profesjonalny, pianowy środek przeznaczony do zabrudzeń tłuszczowych.

 

Dzięki aktywnej pianie nie spływa z czyszczonych powierzchni
i skutecznie usuwa wszelkie tłuste zabrudzenia, charakterystyczne dla sfery kuchennej. Idealnie sprawdza się w przemyśle spożywczym, do czyszczenia wędzarni, piekarników, pieców konwekcyjnych, smażalnic, blach piekarniczych i innych pomieszczeń i urządzeń, które są szczególnie narażone na nagromadzenie się osadów tłuszczowych. Nadaje się do mycia podłóg i ścian. Zaleca się rozcieńczyć koncentrat w stosunku od 1:5 do 1:20 (500÷2000 ml środka na 10 l wody).


więcej
Dotacje na inowacjeSlaskie.