Lepiej zapobiegać niż leczyć

ŚWIŃSKA GRYPA – KILKA SŁÓW PRAWDY
O tej chorobie powiedziano już wszystko albo prawie wszystko. Jednak chcąc potraktować problem całościowo należy kilka informacji przybliżyć i usystematyzować, tym bardziej, że kolejne przypadki zachorowań nakręcają spiralę strachu i wywołują burze w mediach.

Wyróżnienie dla GASTROLINE

Szanowni Państwo,

Miło nam poinformować, że podczas Targów Wyposażenia i Zaopatrzenia Obiektów Gastronomicznych, Hoteli i Sklepów GASTROEXPO 2009 w Gdańsku, preparat GASTRO-GRILL VC 643 z linii GASTROLINE otrzymał wyróżnienie Mercurius Gedanensis.

Strona:12345678910111213141516

GASTRO-SEPT PLUS N VC 621 N

NOWOŚĆ

GASTRO-SEPT PLUS N   VC 621 N

Mycie i dezynfekcja bez spłukiwania w 60 sekund

 

Gotowy do użycia preparat do szybkiej dezynfekcji i mycia bez spłukiwania o działaniu bakteriobójczym i grzybobójczym (drożdżakobójczym). Przeznaczony do mycia i dezynfekcji powierzchni w obszarach kuchennych, restauracyjnych, cateringowych, obróbki żywności i zakładach przemysłu spożywczego. Skutecznie likwiduje bakterie i grzyby. Nadaje się do powierzchni mających kontakt z żywnością. Zalecany do dezynfekcji powierzchni takich jak blaty, stoły, krajalnice, urządzenia, ciągi produkcyjne, powierzchnie ze stali szlachetnej, lady chłodnicze, lodówki, pojemniki GN, urządzenia i wyposażenie kuchni, zakładów spożywczych i gastronomii. Zalecany do wszelkich powierzchni.

Dezynfekowane powierzchnie spryskać preparatem i pozostawić na 1 minutę. Zdezynfekowane powierzchnie mogą być używane bezpośrednio po procesie dezynfekcji. 

więcej
Dotacje na inowacjeSlaskie.