Lepiej zapobiegać niż leczyć

ŚWIŃSKA GRYPA – KILKA SŁÓW PRAWDY
O tej chorobie powiedziano już wszystko albo prawie wszystko. Jednak chcąc potraktować problem całościowo należy kilka informacji przybliżyć i usystematyzować, tym bardziej, że kolejne przypadki zachorowań nakręcają spiralę strachu i wywołują burze w mediach.

Wyróżnienie dla GASTROLINE

Szanowni Państwo,

Miło nam poinformować, że podczas Targów Wyposażenia i Zaopatrzenia Obiektów Gastronomicznych, Hoteli i Sklepów GASTROEXPO 2009 w Gdańsku, preparat GASTRO-GRILL VC 643 z linii GASTROLINE otrzymał wyróżnienie Mercurius Gedanensis.

Strona:12345678910111213141516

H630

Profesjonalny, skoncentrowany preparat do mycia urządzeń chłodniczych i stali szlachetnej. Neutralizuje przykre zapachy, skutecznie usuwa zaplamienia po żywności i napojach. Bezpieczny dla  mytych powierzchni.
 
SPOSÓB UŻYCIA: W zależności od stopnia zabrudzenia i technologii zaleca się stosować roztwór od 0,25% do 5% (od  2,5  do  50  ml  środka  na  1L  roztworu).
 
 

więcej
Dotacje na inowacjeSlaskie.